pj3

Ferma OLDAR powstała w 1990 roku. Początkowo siedziba firmy mieściła się w Michałowicach. W roku 2008 zakończyła się budowa nowej siedziby, w Sokołowie k. Warszawy, w której firma działa do dziś.

Na naszym zakładzie wykonujemy wszelkie prace związane z przygotowaniem jaj konsumpcyjnych, do sprzedaży detalicznej i hurtowej m. in. znakowanie i pakowanie jaj, oraz produkujemy pasteryzowaną masę jajową. We wrześniu 2004 roku wprowadziliśmy nową usługę skierowaną do wszystkich placówek masowego żywienia: dezynfekcję jaj promieniowaniem UV-C.

Jako jeden z niewielu Zakładów Pakowania w Polsce posiadamy certyfikat BRC, który świadczy o bardzo wysokiej jakości naszych produktów, są to restrykcyjne normy zarówno w procesie produkcyjnym jak i technologicznym. Posiadamy także certyfikat AgroBioTest, który gwarantuje pochodzenie produktów ekologicznych.

Z naszymi produktami przekraczamy granice Polski, ponieważ posiadamy bardzo rozwiniętą sieć samochodową, są to małe samochody, którymi możemy dowozić do 6 palet towaru jak i nowoczesne duże tiry, którymi dostarczamy towar do centrów logistycznych w kraju i zagranicą. Wszystkie środki transportu wyposażone są w specjalistyczne chłodnie. Dostarczamy jaja do zakładów pakowania, hurtowni, przetwórni i sieci handlowych na całym świecie. Szczycimy się nieposzlakowaną opinią wśród odbiorców. Terminowość, solidność i bardzo wysoka jakość dostarczanych produktów sprawia, że coraz częściej klienci decydują się wyłącznie na nasze produkty.

Obejrzyj film o naszej firmie